No tan Junts pel Sí a regar les escoles de l’Opus

Els diputats d'ERC voten com els de CDC, però presenten una proposició per reprendre el debat en el futur
Junqueras i Puigdemont en un ple al Parlament.
Junqueras i Puigdemont en un ple al Parlament.

Els diputats de Junts pel Sí, sense excepcions, i els del PP han tombat la iniciativa que Catalunya Sí que es Pot ha presentat al Parlament per acabar amb els concerts de les escoles que separen els alumnes per sexe, que ha rebut, en canvi, el suport de la CUP i el PSC. És a dir: han salvat les subvencions de 30 milions d’euros que s’embutxaquen 16 centres segregacionistes vinculats a l’Opus Dei.

ERC, que quan anava en solitari es manifestava en contra d’aquesta subvenció, s’ha mantingut fidel al criteri convergent, per bé que s’han tornat a evidenciar les esquerdes en aquesta aliança política: vint representants d’ERC i quatre independents de JxS -Germà Bel, Montserrat Palau, Raül Romeva i Eduardo Reyes- han presentat una proposta de resolució perquè la Generalitat deixi de regar aquestes escoles quan finalitzi el període de vigència dels controvertits concerts.

Així doncs, els partidaris de retirar les subvencions a les escoles que separen per sexe no han triomfat avui, però la qüestió tornarà a la Cambra.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari