Suspès un partit d’alt risc per una agressió brutal

Un jugador local dela 4ª Catalana va seguir colpejant un rival a qui havia tombat amb un cop al clatell
agressio 4a catalana
agressio 4a catalana

Era un partit d’alt risc i es va haver de suspendre en el 23è minut perquè un jugador de l’equip visitant, el CP Sarrià B, fou agredit brutalment i reiterada per un rival, de l’Ibèria B.

Segons explica a Mundo Deportivo el delegat de la Federació Catalana de Futbol Francesc Folguera, present al matx, dos jugadors van discutir i un va etzibar un cop de puny al clatell a l’altre. Quan l’agredit va caure a terra, l’agressor va seguir colpejant-lo.

Folguera explica que “vaig saltar al rectangle per intentar tallar l’hemorràgia al cap” de l’agredit que, per bé que no va arribar a perdre el coneixement, “no coordinava les seves paraules”.

En el partit de la primera volta jugat per aquests dos equips del grup 17 de la 4ª Catalana, els Mossos d’Esquadra ja s’hi van haver d’apropar, per la qual cosa la retrobada d’ambdós equips es considerava d’alt risc.

El president de l’Ibèria, explica el delegat federatiu, li va dir que l’agressor “quedava expulsat del club i que hi havia la possibilitat de retirar l’equip de la competició”. L’agredit, publica Mundo Deportivo, va fer nit a casa després que se li practiquessin diverses proves a l’hospital.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari