L’instructor del cas Pujol demana més a Andbank

José de la Mata vol aprofundir sobre set comptes de la família de l'expresident
andbank
andbank

Mitjançant una ampliació de la comissió rogatòria remesa a Andorra l’any passat, el jutge José de la Mata, instructor del cas Pujol a l’Audiència Nacional, ha sol·licitat a Andbank que lliuri informació addicional sobre els comptes de la família de l’expresident de la Generalitat.

En concret, informa Vozpópuli, l’instructor té en el seu punt de mira set comptes bancaris que corresponen a Marta Ferrusola i a Oriol, Mireia, Marta, Oleguer, Pere i Josep Pujol Ferrusola. Vol saber tota classe de vincles que hagin pogut tenir els membres de la família Pujol amb comptes corrents, llibretes, caixes fortes i tota mena de producte financer o dipòsit a Andbank.

Segons el contingut de l’acte judicial revelat pel mateix diari digital, De la Mata està interessat en un ampli conjunt d’elements i dades: documents d’obertura, titulars, autoritzats, beneficiaris, documents de cancel·lació, targetes, noms d’ordenants d’ingressos superiors a 5.000 euros, informació sobre transferències de diners, correspondència de clients, memòries internes, informació sobre posicions de valors immobiliaris i tota la documentació del compte bancari.

També vol que s’identifiqui aquelles persones físiques o jurídiques que siguin cotitulars dels comptes de membres del clan o que tinguin poders per disposar-ne.

Els set comptes que centren l’ampliació de la comissió rogatòria van rebre diners de comptes de Jordi Pujol Ferrusola o la seva exesposa, Mercè Gironès, o bé van enviar fons cap als mateixos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides