On es troba Xavier Martorell, ex alt càrrec de la Generalitat i del Barça?

martorell
martorell

A Mèxic. Concretament a la ciutat de Querétaro. Xavier Martorell ha marxat cap al país d’origen de la seva esposa per iniciar una nova etapa com a consultor de seguretat.

L’exdirector dels Mossos d’Esquadra els darrers anys de la presidència de Jordi Pujol (1996-2003) va haver de dimitir el 2013 com a director dels Serveis Penitenciaris, en el seu retorn al Govern de la Generalitat, quan va esclatar l’escàndol dels espionatges de Método 3 pagats pel FC Barcelona.

Martorell, responsable de seguretat del club blaugrana amb Joan Laporta de President (i expresident de CDC a Sant Cugat del Vallès), fou imputat per la seva presumpta relació amb l’encàrrec d’informes d’espionatge sobre persones alienes al Barça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides