CDC assegura que les donacions rebudes són legals

"No tenen cap vinculació amb l'adjudicació de contractes d'obra pública", diu el partit
Sense títol
Sense títol

Convergència ha sortit al pas, aquest dimarts, de les informacions publicades a diversos mitjans que asseguren que el partit va cobrar, mitjançant les seves Fundacions, 1,8 milions d’euros provinents del 3% durant el mandat d’Artur Mas. El partit assegura que els diners rebuts són legítims.

“Totes les donacions a fundacions vinculades a CDC són legals, auditades, públiques i transparents. Totes han estat declarades al Tribuna de Comptes. Es tracta de donacions fetes de forma voluntària per empreses per motius d’afinitat ideològica i de suport al projecte polític i no tenen cap vinculació amb l’adjudicació de contractes d’obra pública“, assegura Convergència a través d’un comunicat.

CDC mantindrà les sigles
La renovació convergent ja té data: el congrés se celebrarà el cap de setmana del 3 al 5 de juny. La transformació del partit, obligada per la corrupció i per la davallada de vots, la pilotarà Artur Mas. Josep Rull, que renunciarà a ser el número 2 del partit, ha assegurat que no es vol canviar la marca CDC perquè “és molt transversal, d’orgull d’allò que som i d’orgull del nom d’aquest partit”.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari