La Generalitat es retira de set causes judicials contra activistes

L'acord per la presidència obliga a 'abandonar' processos com el de Can Vies
Sense títol
Sense títol

El Govern català té la “predisposició” de retirar-se de set processos judicials contra activistes els quals acusa per la via civil i penal, segons ha explicat aquest dilluns la portaveu de l’Executiu Neus Munté, en una entrevista a l’agència Europa Press.

L’acord entre la CUP i Junts pel Sí per investir president Carles Puigdemont obliga el Govern a fer aquest pas enrere. La Generalitat no presentarà acusacions penals i civils contra els imputats que es van concentrar el 2011 a la Universitat de Girona. I retirarà les causes pels disturbis provocats durant la vaga general de 2012, per una protesta contra la MAT i pels aldarulls posteriors al desallotjament de Can Vies.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari