Quin jutjat pot acollir un divorci municipal de CiU?

tarraco
tarraco

Un jutjat contenciós-administratiu de Tarragona. Segons publica el Diari de Tarragona, Convergència Democràtica de Catalunya no només preveu presentar un recurs de reposició a l’Ajuntament de la ciutat per evitar que Unió tingui grup municipal propi, també emprendrà la via de la justícia ordinària.

La corporació local ha acceptat que Josep Maria Prats, l’únic regidor d’Unió, pugui constituir-ne. Però Convergència, per bé que el seu portaveu a Tarragona, Albert Abelló, diu no tenir cap inconvenient amb el fet que Unió pugui tenir el seu propi grup i assegura que no vol establir cap precedent, argumenta que ambdós partits es van presentar com a federació a les eleccions municipals, per la qual cosa diu que qui abandoni el grup ha de ser considerat regidor no adscrit.

Abelló indica, així mateix, que el vistiplau del secretari general de la corporació local, Joan Anton Font, a Prats xoca amb les decisions d’altres serveis jurídics d’altres institucions, i que “Prats s’està venent molt barat” per entrar en el Govern local, recull el Diari de Tarragona.

Font ha considerat que CiU va concórrer a les eleccions del passat 24 de maig com a coalició i que Unió pot gaudir del mateix estatus que les altres formacions del Consistori. Prats, per cert, ja va actuar com a portaveu municipal en el ple del 28 de desembre.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari