Junqueras no es mulla

ERC demana a Convergència i la CUP que exhaureixin el termini de negociació
junqueras
junqueras

ERC ha fet una crida aquest dilluns a Convergència i la CUP perquè exhaureixin el termini per a negociar i intentar arribar a un acord que eviti anar a unes noves eleccions autonòmiques. Ni la renuncia d’Antonio Baños, ni la pressió de Joan Tardà perquè Mas faci un pas enrere han immutat el president del partit republicà, Oriol Junqueras, qui ha evitat parlar d’un canvi de presidenciable.

“Ara la responsabilitat de tots plegats és arribar a un acord. Demanem a tothom responsabilitat per arribar a un acord. S’han de tornar a seure per arribar a un acord. No pot ser que a set dies vistes que acabi el termini no hi hagi converses”, ha explicat Junqueras, qui ha apel·lat a la declaració conjunta que va dur al 9-N.

“Si algú creu que un gest d’ERC pot facilitar l’acord, que ens ho diguin, ho farem tot per aconseguir aquest acord”, ha afegit Junqueras, qui ha criticat cupaires i convergents: “Enlloc de fer-se retrets en públic el què han de fer és parlar. La transversalitat ha de ser preservada perquè és un valor”, ha dit el republicà.

“No cal que ningú renunciï a res extraordinari per fer un acord possible. Que tothom sigui lleial al país. No n’hi ha prou amb la investidura d’un president ni amb la formació d’un govern, cal estabilitat parlamentària”, ha conclòs.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari