Ni ERC ni Podem

La CUP demana l'abstenció per al 20-D
La CUP al Parlament
La CUP al Parlament

Després que els exdiputats de la CUP hagin difós que votarien Esquerra Republicana, cas de David Fernàndez, o Podem, cas de Quim Arrufat, la formació anticapitalista ha dit aquest dimarts que opta per l’abstenció de cara a les eleccions generals que se celebraran el 20 de desembre.

CUP considera que la participació a les eleccions al Congrés dels Diputats “no permeten acumular forces en la direcció de la ruptura democràtica i de la independència, en la direcció de la transformació social i tampoc en la direcció de la construcció i l’articulació dels Països Catalans“.

“Entenem que participar a les eleccions espanyoles significa participar de la legitimació d’un marc polític i institucional que encarna, en sí mateix, la negació dels drets nacionals, polítics i socials dels Països Catalans. El missatge que transmet la participació de forces que es presenten com a independentistes és contradictori per a la credibilitat d’un full de ruta que preveu una desconnexió institucional i una ruptura democràtica amb l’estat a 18 mesos vista”, expliquen des de la formació per propugnar l’abstenció el proper 20-D.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides