Orellada a David Fernàndez de la seva “mare política”

"Aquí no es mou ningú. Cap individualitat per sobre de la col·lectivitat", tuiteja Gabriela Serra
Fernàndez i Mas
Fernàndez i Mas

La diputada de la CUP Gabriela Serra ha reaccionat a l’article amb què l’exdiputat cupaire David Fernàndez ha demanat que dos dels actuals representants de la formació anticapitalista al Parlament facilitin amb els seus vots la investidura d’Artur Mascom a president.

Serra, de qui Fernàndez ha dit que era la seva “mare política”, ha piulat que “Aquí no es mou ningú. Cap individualitat per sobre de la col·lectivitat. El 27 d, decidirem”. Posteriorment, ha exposat que “Uns errors mai justifiquen uns altres”.

 



Fernàndez ha demanat en un article d’opinió publicat a l’Ara que la CUP faci possible la investidura de Mas per impulsar el procés, a canvi d’obtenir “un pla de xoc real i concret”. “Abans mil cops sortir a jugar i potser perdre, que ni tan sols no comparèixer al terreny de joc”, planteja.

A banda dels tuits de Serra, s’han conegut altres reaccions de destacats cupaires. L’exdiputat Quim Arrufat ha explicat a Catalunya Ràdio que la de Fernàndez “no és la postura oficial”, però “sí la d’una veu autoritzada”.

Per a Isabel Vallet, també exdiputada, “és una opinió més, significativa, perquè és exdiputat, però és una opinió més”. “Nosaltres tenim uns òrgans sobirans, les assemblees, que són les que prenen decisions”, ha recordat a RAC1.

L’activista Pau Llonch ha piulat: “Ara, enteresa. Des de la tristesa fonda d’un amic i camarada d’una vida (quasi) sencera i la radical discrepància, un ptó”.

La diputada Eulàlia Reguant, per la seva part, ha expressat, també a Twitter: “Camí del 27D. Treballem per avançar. Treballem per valorar. Ens escoltem. Confrontem. Totes juntes. Col·lectivament. Un sol puny.” També ha exposat que “tots anem junts” i que “el debat és sa”.

El cap de llista cupaire el 27-S, Antonio Baños, s’ha limitat, a Twitter, a repetir el títol de l’article de Fernàndez i a enllaçar-lo.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari