Pluja d’insults a la CUP

Reaccions al no de l'assemblea cupaire a Mas: Agustí Colomines hi veu la mà del CNI
Parlamentaris de la CUP a Manresa
Parlamentaris de la CUP a Manresa

El rebuig, una vegada més, de les bases de la CUP a facilitar la investidura d’Artur Mas com a president de la Generalitat no ha caigut bé entre la militància i els seguidors de Junts pel Sí, que han omplert la xarxa d’insults i menyspreus cap els cupaires.

“Botiflers” i “feixistes” són alguns dels termes més emprats per referir-se als seguidors de la CUP, però també abunden els insults pujats de to i les amenaces.

Des del #camamillaparty, els opinadors mediàtics a sou convergent, tampoc han faltat les reaccions al resultat de la votació de l’assemblea de diumenge a Manresa. El més destacat és el de l’exdirector de la fundació de Convergència, Agustí Coromines, qui, segons diverses piulades a twitter, afirma que darrera la CUP hi podria haver algun infiltrat del CNI, la intel·ligència espanyola. “La insistència de la CUP de fer fora el president em resulta sospitosa. De vegades l’enemic penetra en el terreny amic per destruir-lo”, diu Colomines.

L’endemà de l’assemblea, el cap de files cupaire, Antonio Baños, ha assegurat a Rac1 que per a ell “seria un drama i un fracàs anar a eleccions”. “Nosaltres, la CUP, no serem els que anirem a eleccions”, ha dit.


(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari