Vendetta de Pedro J a Rajoy

El digital 'elespanol' publica els 'papers de Rosalía' que comprometen el president del Govern
Sense títol
Sense títol

El digital ‘elespanol’, que dirigeix Pedro J. Ramírez, ha publicat aquest dilluns una informació que compromet el president del Govern, Mariano Rajoy. L’article suposa una vendetta del periodista al polític després de la sortida forçada del primer del diari elMundo, arran de les suposades pressions de Moncloa per la publicació dels papers de l’extresorer del PP, Luis Bárcenas.

Aquesta vegada, el digital publica que la dona de l’extresorer del PP va confeccionar “del seu puny i lletra” durant l’estiu de 2013 “un inventari de l’arsenal documental que el seu marit i ella tenien contra el partit“.

Rosalía Bárcenas escriu, en una de les notes, “pagaments obra a casa de Mariano“, que correspondrien a tasques realitzades al domicili particular de Rajoy. El diari diu tenir el llistat complet dels ‘papers de Rosalía’, que anirà difonent en diferents entregues.

El PSOE ja ha reaccionat a la informació publicada aquest dilluns i ha anunciat que demanarà la compareixença de Rajoy al Congrés dels Diputats perquè expliqui algunes de les revelacions difoses, com els suposats pagaments en diner negre al PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides