Internautes i consumidors interpel·len Indústria pel fiasco de Roures

Demanen al Ministeri que intervingui en el desgavell de Total Channel
jaume roures
jaume roures

L’Asociación d’Internautes, la Unió de Consumidors de Catalunya, l’Associació Pro Drets Civils, Econòmicos i Socials, la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana i la Unió de Consumidors d’Andalusia han emès un comunicat conjunt amb el qual demanen al Ministeri d’Indústria que pressioni els responsables de Total Channel perquè donin un servei adequat.

L’aposta de Jaume Roures per retransmetre la Lliga de Campions ha resultat un fiasco perquè la plataforma no ha assegurat l’estabilitat d’un servei que és de pagament.

Aquestes associacions critiquen que el Ministeri que encapçala José Manuel Soria s’ha inhibit amb relació a un problema generalitzat i conegut. Així mateix, assenyalen que Indústria -i no el consumidor- és el primer responsable que ha d’exigir la prestació d’un servei “amb la qualitat suficient perquè afecta l’interès públic”, que, segons les associacions, no se satisfà amb la devolució de l’import pagat pels usuaris que han contractat el servei.

Segons el parer de les associacions es tracta d’un dèficit d’infraestructures i de previsió. La millor prova del que primer és que Vodafone, Orange i Telecable ofereixen el canal Bein Sport, la plataforma de Mediapro que substitueix a Gol Televisión, sense problemes per als seus usuaris”, consideren, tot recordant que Total Channel ja va fer figa el maig, durant el combat de boxa entre Floyd Mayweather i Manny Pacquiao.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari