Mas confirma la trobada amb Pujol el matí de l’escorcoll

Es va produir a casa d'un íntim de l'expresident
mas i pujol
mas i pujol

Artur Mas i Jordi Pujol es van reunir al domicili de Juan Martí, exconseller de Banca Catalana i amic íntim de l’expresident el mateix matí de l’escorcoll de la seu de Convergència, segons ha confirmat aquest divendres al Parlament, el president en funcions de la Generalitat. No ha transcendit de què van parlar. La trobada va durar 10 minuts, fins que Mas va saber que la Guàrdia Civil havia entrat a la seu convergent del carrer Còrsega de Barcelona, segons ha explicat el mateix president.

Qüestionat per la reunió, Mas ha replicat que des de la confessió, 25 de juliol de 2014, de Pujol al Parlament, l’actual president en funcions de la Generalitat ha vist l’expresident quatre o cinc vegades. “Que és delicte veure algú? L’he vist i el tornaré a veure”, ha respost Mas, qui no ha revelat el contingut de la trobada privada, però si que ha llençat la sospita sobre suposats seguiments: “És que hi ha seguiments especials?“, ha dit.

Segons Economía Digital, l’expresident Pujol va arribar abans i l’actual president va accedir després al domicili de Martí, mentre els agents dels Mossos d’Esquadra que l’acompanyaven el van esperar fora, a la vista dels veïns. 

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari