Romeva i Rovira acaronen la CUP

El cap de llista de Junts pel Sí destaca els punts en comú i assumeix el plantejament cupaire sobre el què i el qui
Raül Romeva
Raül Romeva

Raül Romeva, el número u de la llista de Junts pel Sí, s’ha alineat amb la CUP pel que fa a no supeditar el ‘procés’ al qui: “El que és més important és acordar el què, el com i el quan i això ho van dir ells i ho diem nosaltres”. En una entrevista concedida a Rac1 aquest divendres, també ha assenyalat que “estic pràcticament d’acord amb tot”, en referència als plantejaments exposats pels cupaires aquest dijous, per bé que ha dit que “la nostra candidatura és la de Mas“. Romeva descarta tota possibilitat d’encapçalar el Govern de la Generalitat.

“Estem anant lents perquè volem un molt bon acord”, ha expressat així mateix, pastant l’expressió del vídeo de campanya de la CUP, formació a la qual ha defensat dient que “a vegades es titlla erròniament la CUP de no ser prou madura. Fa una demostració de responsabilitat molt important“.

Des de les files d’ERC també s’han destacat punts en comú amb la CUP. Ho ha fet la secretària general dels republicans, Marta Rovira, qui ha dit aquest divendres a Catalunya Ràdio que “hi ha molts punts de trobada” i que “ens sentim molt ben emplaçats per la CUP, coincidim en els grans eixos, tenim moltes ganes de posar-nos-hi”. També ha avançat que faran “actes de sobirania”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari