Qui va filtrar la reunió entre Fernández Díaz i Rato?

Sense títol
Sense títol

Al ministeri de l’Interior, des d’on es dirigeix la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, busquen la font que va informar el diari El Mundo de la reunió entre el ministre Fernández Díaz i l’imputat Rodrigo Rato, però no l’han trobat.

En els cercles periodístics madrilenys s’apunta que Fernández Díaz no ha trobat el “delator” perquè la filtració, voluntària o involuntària, no va sortir del ministeri de l’Interior, sinó de l’entorn de Rodrigo Rato.
 

La primera informació que va publicar El Mundo contenia imprecisions perquè la reunió no va ser el 22 de juliol, el mateix dia que Rato declarava al Jutjat, sinó una setmana després, el 29 de juliol, i no va durar dues hores, sinó la meitat, motiu pel qual s’apunta que la font de la filtració no era directa, sinó que coneixia la informació de manera indirecta, d’aquí que no fos precisa encara que l’encertés de ple en el fons.
 

En la seva declaració en la comissió d’Interior del Congrés, Fernández Díaz va dir que, després de reunir-se amb Rato, ho havia fet amb Enrique Tierno Pérez-Relaño, de 68 anys, president de l’Ateneo de Madrid, que és fill de l’exalcalde Enrique Tierno Galván. Però la reunió de Rato no figurava en la seva agenda oficial, al contrari que la de Tierno Pérez-Relaño.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari