Quin és l’escenari ideal post 27-S per a Jordi Sànchez?

jordi sanchez anc
jordi sanchez anc

En una entrevista a l’Ara aquest últim diumenge, Jordi Sànchez feia aquesta declaració: “Escenari ideal: Junts pel Sí majoria absoluta i la CUP quadruplicant els resultats”.
 

Aquestes paraules han enervat un sector d’afiliats de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que presideix Jordi Sànchez, perquè fins ara havia intentat mantenir la neutralitat entre les formacions i sectors polítics partidaris de la independència.
 

En realitat, en l’entrevista no se li va preguntar per l’escenari ideal després del 27-S, sinó sobre la possibilitat que, en el cas que la majoria parlamentària depengui de la CUP, aquesta última formació exigeixi la renúncia d’Artur Mas en favor de Raül Romeva per ser president, però Sànchez no va contestar sobre aquesta qüestió i va deixar anar la seva preferència per una majoria absoluta de Junts pel Sí. Així el nomenament del futur president ja no dependria de la CUP.
 

Un destacat membre de l’ANC apunta que si consultessin als afiliats sobre les preferències entre Mas i Romeva, guanyaria aquest últim i no, precisament, pel fet que aparegui com a cap de llista.
 

Raül Romeva ja va advertir que enlloc estava escrit que Artur Mas hagi de ser el president i, pel que sembla, Jordi Sànchez s’estima més passar de puntetes sobre aquesta qüestió per evitar un altre conflicte en l’interior de Junts pel Sí.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari