Guardiola ‘fitxa’ per la llista de Mas i Junqueras

N'ocuparà el darrer lloc
Guardiola
Guardiola

Aquest dilluns, a partir de les 19.30 hores, es presenta la llista del 27-S impulsada per CDC, ERC i les entitats sobiranistes. De moment, s’han confirmat els cinc primers llocs: Raül Romeva, Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas -que s’assegura un futur nomenament com a president en cas de victòria- i Oriol Junqueras -que seria vicepresident-.

Segons informa El País, Josep Guardiola ocuparà un lloc simbòlic en la llista: el darrer. L’actual entrenador del Bayern de Munic, que no té cap intenció d’esdevenir diputat, la tancarà per donar el seu suport a la causa sobiranista, que ha recolzat públicament en moltes ocasions, com ara en les mobilitzacions massives dels darrers anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides