Escorcollen el ‘Paradise’ contra el blanqueig de capitals

El macroprostíbul de la Jonquera és un dels objectius d'una macro operació de l'Audiència
Sense títol
Sense títol

Més d’un centenar d’agents de la Policia Nacional s’han desplegat aquesta matinada passada a una dotzena de prostíbuls de tot el territori espanyol per esbrinar els mecanismes de blanqueig de capitals d’aquests locals. Un dels registres l’han dut a terme al macroprostíbul ‘Paradise’, a la Jonquera, d’on els agents s’han endut, a més dels detinguts, documentació financera i comptable.

L’operació, executada per la UDEF i tècnics d’Hisenda, i que coordina el jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, focalitza les investigacions en la part financera dels prostíbuls, però sense deixar de banda les xarxes de tràfic de persones per a l’explotació sexual. Aquest seria el motiu de les dues detencions al macroprostíbul de la Jonquera.

La resta de registres i detencions practicats fins al moment, perquè la investigació segueix oberta, han estat a Guipúscoa, Alacant, Múrcia i Madrid. En total hi ha 15 persones detingudes. Segons informa ‘El Confidencial‘, la quantitat que haurien blanquejat aquests locals rondaria els 115 milions d’euros.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari