Un videojoc indigna la comunitat docent

'Whack your teacher', ambientat en una aula, consisteix a massacrar el professor
Whack your teacher
Whack your teacher

Sindicats de professors exigeixen la retirada de Whack your teacher (Estova el teu professor), un videojoc ambientat en una aula que permet el jugador atacar un docent acarnissadament, tot emprant un bat de beisbol i unes tisores, entre altres objectes.

La violència d’aquest joc, desenvolupat per la companyia nord-americana Box10, arriba fins al punt de possibilitar la mutilació i l’assassinat del docent.

Els professors assenyalen que l’aparició de Whack your teacher perjudica la comunitat educativa en el seu esforç per prestigiar la professió del docent, que consideren maltractada per la política educativa governamental, i recorden la recent mort violenta d’Abel Martínez Oliva, professor de l’Institut Joan Fuster de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides