Trias atorga grans contractes a dojo en període preelectoral

Lliga Barcelona ben lligada amb La Caixa, el BBVA, FCC, els Godó, ESADE, Mediapro i Florentino Pérez
xavier trias
xavier trias

L’Ajuntament de Barcelona, sota l’autoritat de Xavier Trias, ha atorgat un seguit d’adjudicacions en els darrers dos mesos que comprometeran el futur govern municipal, que serà triat el 24 de març, mitjançant contractes milionaris de llarga durada.

Malgrat la necessitat de prorrogar determinats contractes aquesta primavera per part de l’Ajuntament i la perfecta regularitat administrativa que se suposa en les seves adjudicacions, els imports i les durades d’alguns d’ells restaria marge de maniobra a un candidat guanyador que volgués desmarcar-se de l’actual política contractual els quatre anys vinents.

Entre les adjudicacions en període preelectoral més destacades, compilades pel digital Crític a partir dels butlletins de la Gaseta Municipal, hi ha el patrocini del torneig Comte de Godó de tennis (edicions 2015-2018, 4,4 milions d’euros i gairebé 1 milió més per IVA), els quatre anys de lloguer amb opció de compra d’impressores de La Caixa (quatre anys, gairebé 400.000 euros), el manteniment del clavegueram per part de FCC (fins al 2023, 100 milions), el rènting de 44 vehicles per a la Guàrdia Urbana amb el BBVA (fins al 2019, 2,2 milions, segons el pressupost), la pròrroga contractual amb Telefònica pel servei d’atenció al ciutadà (692.000 euros, sense concurs), el subministrament elèctric amb Endesa (fins a l’abril del 2016, per 33,3 milions), el servei de neteja i recollida selectiva a edificis municipals per a Clece SA, de Florentino Pérez, i Optima Facility Services (11,7 milions), la compra de flors a una UTE d’Arribas Centre i Corma (470.000 euros), un ajut a la Fundació ESADE (36.000 euros) i una pròrroga de la gestió comunicativa amb Antena Local, de Mediapro (952.000 euros).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides