Qui és la defensora pública número u de Rodrigo Rato?

Rodrigo Rato
Rodrigo Rato

Marina Castaño. La periodista, última parella del Nobel de literatura Camilo José Cela, troba que l’exvicepresident espanyol Rodrigo Rato és víctima d’una “canallada”, publica Vanitatis.

Considera que Rato rep un tracte “injust” i planteja: “Com s’explica que estigués la premsa esperant la seva sortida? Per què aquesta diferència de tracte amb els Pujol? Amb Rodrigo no hi ha presumpció d’innocència?”.

Castaño, imputada per suposats delictes de malversació, estafa, apropiació indeguda i frau en la gestió de la Fundació Camilo José Cela, es considera molt amiga de l’exdirector gerent del Fons Monetari Internacional. “I tant que sóc amiga seva! I més ara, quan tots l’han deixat. Si li han tret fins i tot els consells d’administració! I, què vindrà després? Un judici a la plaça del poble?”, ha declarat.

Aquest divendres, per cert, l’Audiència Nacional ha rebaixat la fiança als imputats pel cas Bankia. Rato, així doncs, ha de dipositar 5,6 milions d’euros (abonen 34 milions solidàriament) en comptes de 133 milions (al principi eren 800 entre tots).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides