Condecoren el mosso condemnat per colpejar David Fernàndez

Arasa rep una medalla per la seva trajectòria professional
David Fernandez i Jordi Arasa
David Fernandez i Jordi Arasa

El Departament d’Interior ha condecorat, aquest dimecres, amb una medalla el subinspector dels Mossos d’Esquadra, Jordi Arasa, condemnat judicialment per colpejar el diputat de la CUP David Fernàndez durant el desallotjament de la plaça Catalunya per l’acampada del 15-M de 2011.

Arasa ha rebut la medalla de distintiu blau, publica ‘El Mundo’, per la seva trajectòria professional durant la celebració del Dia de les Esquadres al parc del Fòrum de Barcelona. El subinspector va ser condemnat l’any passat per l’Audiència Provincial a pagar una multa de 425 euros per colpejar amb la porra el diputat cupaire. Actualment està imputat per la ferida provocada a un jove per un cop de porra a l’orella, durant els disturbis posteriors al desallotjament del centre social okupat de Sants, Can Vies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides