Puta Barça, puta Catalunya

L’Ajuntament de València, en mans del fatxíssim PP, ha aprovat, finalment, retirar la Medalla d’Or concedida al general Francisco Franco l’any 1942.

El FC Barcelona encara manté la Medalla d’Or del 75 aniversari del club lliurada l’any 1974 al dictador per l’aleshores president blaugrana, el catalaníssim Agustí Montal (posteriorment, candidat a senador de CiU).

L’any 2003, l’Associació d’Amics de Josep Sunyol (president del Barça i regidor d’ERC afusellat l’any 1936 per les tropes franquistes) –amb el suport d’EL TRIANGLE- va impulsar una recollida de signatures per demanar la retirada oficial de la Medalla d’Or atorgada pel FC Barcelona al Generalísimo al Palacio del Pardo.

La Junta Directiva del Barça, presidida per l’abrandat independentista Joan Laporta (regidor d’ERC-DC), va desestimar aquesta petició, avalada per milers de signatures que vam lliurar a les oficines del club.

(El seu cunyat d’aleshores, Alejandro Echevarría, era membre de la Fundación Francisco Franco –com va denunciar EL TRIANGLE- i tenia molt de pes al club).

Durant la campanya electoral de l’any 2010, el catalaníssim candidat Sandro Rosell (fill d’un dels fundadors de CDC) em va assegurar personalment que procediria a retirar la Medalla d’Or atorgada al general colpista. No ho va fer.

L’any 2012, vaig donar suport a un soci emèrit del FC Barcelona, fill del doctor Moisès Broggi, que es va adreçar per carta al vicepresident institucional del club, el catalaníssim Carles Vilarrubí (espòs de Sol Daurella, la “pubilla” de Coca-Cola), per demanar-li que el club retirés oficialment aquesta ignominiosa condecoració.

El catalaníssim Carles Vilarrubí no va atendre aquesta educada i assenyada petició.

El catalaníssim Carles Vilarrubí –un “tauró” de la màfia convergent involucrat en mil marros de corrupció- acaba de ser guardonat per la Generalitat amb la Creu de Sant Jordi.

Per més escarni, el catalaníssim Carles Vilarrubí promou la celebració d’un homenatge i una exposició a la memòria del president Josep Sunyol.

Quaranta anys després de la mort del dictador, el club blaugrana no ha estat capaç de fer el gest simbòlic de retirar la condecoració honorífica que li va lliurar la Junta presidida pel catalaníssim Agustí Montal.

Puta Barça, puta Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Deixa un comentari

Notícies més llegides