Precinte, politització i desobediència a Can Vies

El regidor Martí acusa el col·lectiu del centre de fer política
can vies mani precinte
can vies mani precinte

“Hi ha gent en el col·lectiu de Can Vies que fa política i té la intenció d’anar prement i posant pressió en aquesta problemàtica a mesura que s’acosten les eleccions”, ha declarat aquest divendres, a Catalunya Ràdio, el regidor de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, que acusa el col·lectiu del centre autogestionat -concretament s’ha referit a un “sector dur”- de voler evitar la solució del conflicte amb el consistori a curt termini per exercir pressió amb les eleccions municipals en l’horitzó.

Segons Martí, l’Ajuntament no ha precintat Can Vies aquest dijous, sinó la part afectada per les obres, que ha titllat d’“il·legalitat flagrant” “en un espai que no és teu i sense llicència d’obres”. El regidor ha afegit que no han rebut cap sol·licitud de permís per fer-les tot i que van suggerir que demanessin una llicència d’obres en precari. “Volem una solució pactada dins la legalitat”, ha dit.

La reconstrucció es va començar arran del desallotjament i l’enderrocament parcial executats pel Govern municipal el maig del 2014 i compta amb el suport de desenes de veïns com a treballadors voluntaris i amb les aportacions de més de 2.200 persones que la financen mitjançant una campanya de micromecenatge.

#CanViesNoEsPrecinta
Unes 200 persones es van manifestar ahir mateix a Sants contra el precinte i en aquest acte de protesta, en el qual s’ha precintat simbòlicament la seu del districte, s’ha anunciat que es continuarà aquest cap de setmana la reconstrucció prohibida per l’Ajuntament.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari