Com és el tren de vida de la mà dreta de Rita Barberà?

alfonso grau
alfonso grau

Factures revelades per la revista Interviú han il·lustrat el luxós tren de vida que ha portat, almenys fa uns anys, Alfonso Grau, vicealcalde de València avui amb un futur incert, gràcies als diners públics.

Grau, per exemple, es va allotjar el 2010 a Amsterdam en un hotel de cinc estrelles on l’habitació costa 550 euros cada nit i va abonar, el 2012, més de 4.300 euros per viatges dins dels EUA -havien de convèncer una multinacional perquè s’instal·lés a València- pels quals la seva assessora va pagar només 1.559 euros.

En aquella època, concretament el 2011, Rita Barberà avalava el PP com a motor del renaixement d’Espanya tot dient que “estem preparats, sabem fer-ho: amb austeritat, amb rigor, amb sacrifici, contenció en la despesa i transparència. Sabem fer més amb menys.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides