El cop amagat de Bárcenas: diu que té gravat Rajoy

L'extresorer del PP creu poder demostrar el finançament il·legal de la campanya del 2011, segons El Mundo
rajoy
rajoy

Gravacions de la cúpula del PP. De Mariano Rajoy i de Javier Arenas, en particular. Això ha dit Luis Bárcenas que amaga, gràcies a amics seus, segons confidències de l’extresorer del PP a la presó revelades per fonts de les forces de seguretat de l’Estat al diari El Mundo.

Segons aquestes suposades confidències, Bárcenas va començar a emmagatzemar les seves converses amb Rajoy d’ençà de la seva implicació en el cas Gürtel, gràcies a una gravadora digital. Imputats en la Gürtel citats pel mateix diari asseguren que Bárcenas afirma que no s’atreviran a empresonar-lo perquè “em carrego el Govern”.

Les gravacions esquitxarien també d’allò més Javier Arenas i la campanya de les eleccions generals del 2011. Segons la mateixa informació, l’extresorer dels populars diu tenir documentació que acredita el finançament il·legal d’aquella campanya i també la del PP madrileny, liderat per Esperanza Aguirre, a qui el mateix Bárcenas ha titllat recentment de “presumpta delinqüent”.

Mentrestant, el president del Govern espanyol, en una entrevista a Telecinco, ha tornat a negar haver cobrat diner negre i haver conegut una caixa B del seu partit i ha manifestat: “em nego a estar tot el dia debatent amb el senyor Bárcenas cada cop que faci una declaració”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides