Jordi Pujol no s’escapa de declarar com a imputat

La jutgessa no accepta "a cegues" la seva explicació i rebutja el seu recurs
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La titular del jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, Beatriz Balfagón, ha tombat l’intent de Jordi Pujol per evitar, mitjançant un recurs, haver de declarar com a imputat el pròxim dimarts, 27 de gener.

Així doncs, l’expresident de la Generalitat compareixerà la setmana que ve, juntament amb la seva esposa, Marta Ferrusola, les seves filles, Marta i Mireia, i un dels seus fills, Pere, per donar més explicacions sobre la fortuna oculta pel clan.

La jutgessa Balfagón no s’ha acceptat “a cegues” l’explicació de l’exMolt Honorable -que la fortuna procedia d’una herència familiar-, i manté la imputació per delicte contra la Hisenda Pública i blanqueig de capitals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides