Com ha tornat a deixar en evidència Pilar Rahola el cas del 4F?

rahola
rahola

Arran de l’emissió de Ciutat Morta al Canal 33, s’ha difós per Internet un article escrit el 2008 per Pilar Rahola a La Vanguardia on la columnista estrella de Godó defensava l’actuació policial en el cas del 4F i criticava la presència d’observadors xilens i argentins en el judici, tot retraient-los que esgrimissin l’argument del racisme i donant a entendre que Espanya no és cap “república bananera”.

Aquest dijous, en una entrevista a eldiario.es, el sergent retirat de la Guàrdia Urbana de Barcelona José Martínez ha revelat que la columnista va rebre un correu de part seva on l’advertia sobre la possible condemna de cinc innocents, entre ells Patricia Heras, qui anys després s’acabaria suïcidant.

Martínez, que ha denunciat els excessos de la Urbana a YouTube, ha explicat: “Li vaig escriure un correu a Pilar Rahola. Vaig creure que per una qüestió d’audiència podria ser útil. Li vaig dir que en un escrit que caurien cinc persones innocents. En el correu deia que estava avergonyit. Em va respondre la seva secretaria i em van dir que veurien que es podia fer. Mai més em van dir res.”

El passat dia 18, Rahola piulava:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides