Escridassada ‘indepe’ contra Mas a Girona: “eleccions o dimissió”

El president assisteix a la inauguració d'una biblioteca pagada per l'Estat
escridassada mas cup girona
escridassada mas cup girona

L’estira-i-arronsa polític sobre el següent pas del procés sobiranista ha donat lloc a reaccions que van des de l’aparent fatiga a la indignació. La darrera cassolada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va fer figa, més encara comparada amb la bona acollida d’iniciatives en aquest sentit organitzades l’any passat i amb l’èxit del hashtag #AcordiEleccionsJa, trending topic mundial a Twitter, promogut des de l’ANC.

El president Artur Mas ha comprovat aquest dimarts la temperatura i la tensió del procés post-9N en un dels grans feus independentistes. Després de comparèixer davant els mitjans per fer balanç dels dos anys de legislatura, Mas ha participat a Girona en la inauguració de la biblioteca pública Carles Rahola.

Desenes de persones han rebut el president amb crits d’“eleccions o dimissió” en la jornada prèvia a les darreres reunions amb els caps visibles del procés. Dijous, s’espera que Mas comuniqui els seus plans.

L’equipament, adscrit al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i pagat per l’Estat, ha costat 15.579.32 euros. La Generalitat s’encarregarà de gestionar-lo.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari