L’exdirector de la TV andorrana, un altre titella de Pujol Ferrusola?

Francesc Robert era soci del Júnior, a qui va vendre cotxes de luxe en operacions sospitoses
f robert
f robert

Era proper als Pujol i era soci del primogènit del clan, potser un testaferro seu. Francesc Robert, director de la TV d’Andorra fins al gener, estava estretament vinculat a Jordi Pujol Ferrusola en la construcció de la pista d’esquí coberta més grossa d’Europa, revela aquest dimarts ABC.

Segons aquesta informació, Robert tenia un 12,5% d’Onslow Ditchling Ltd, una de les empreses que participava d’aquell ambiciós negoci anomenat SnOasis. Brantidge Estates Limited, al capdavant de la qual hi ha Herbert Rainford, assenyalat com a testaferro de Pujol Jr., va adquirir el 37,5% d’Onslow. A més, la inversió a SnOasis, un projecte de gairebé 400 milions d’euros, s’hauria canalitzat des del despatx de Rainford, suposat centre d’operacions londinenc del fill gran de l’expresident de la Generalitat.

La hipòtesi que apunten com a probable fonts properes a l’operació és que Robert actuava com a testaferro del negoci de Pujol Jr. Sigui com sigui, és una figura molt propera als Pujol: els va acompanyar quan viatjar a Andorra la Vella per ratificar la seva denúncia per revelació de secrets bancaris i ha estat fotografiat amb JordiOleguer Pujol Ferrusola.

A més, Robert és investigat a l’Audiència Nacional per haver venut cotxes de luxe a Jordi Jr. Algunes d’aquelles operacions, acordades a preus molt baixos, fan pensar la Justícia que es van complementar amb pagaments en negre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides