L’exdirector de la TV andorrana, un altre titella de Pujol Ferrusola?

Francesc Robert era soci del Júnior, a qui va vendre cotxes de luxe en operacions sospitoses
f robert
f robert

Era proper als Pujol i era soci del primogènit del clan, potser un testaferro seu. Francesc Robert, director de la TV d’Andorra fins al gener, estava estretament vinculat a Jordi Pujol Ferrusola en la construcció de la pista d’esquí coberta més grossa d’Europa, revela aquest dimarts ABC.

Segons aquesta informació, Robert tenia un 12,5% d’Onslow Ditchling Ltd, una de les empreses que participava d’aquell ambiciós negoci anomenat SnOasis. Brantidge Estates Limited, al capdavant de la qual hi ha Herbert Rainford, assenyalat com a testaferro de Pujol Jr., va adquirir el 37,5% d’Onslow. A més, la inversió a SnOasis, un projecte de gairebé 400 milions d’euros, s’hauria canalitzat des del despatx de Rainford, suposat centre d’operacions londinenc del fill gran de l’expresident de la Generalitat.

La hipòtesi que apunten com a probable fonts properes a l’operació és que Robert actuava com a testaferro del negoci de Pujol Jr. Sigui com sigui, és una figura molt propera als Pujol: els va acompanyar quan viatjar a Andorra la Vella per ratificar la seva denúncia per revelació de secrets bancaris i ha estat fotografiat amb JordiOleguer Pujol Ferrusola.

A més, Robert és investigat a l’Audiència Nacional per haver venut cotxes de luxe a Jordi Jr. Algunes d’aquelles operacions, acordades a preus molt baixos, fan pensar la Justícia que es van complementar amb pagaments en negre.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari