En llibertat tots els detinguts per la suposada trama d’Alcanar

L'escorcoll de l'Ajuntament ha durat 14 hores
Sense títol
Sense títol

L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, i el regidor d’Urbanisme de la localitat, Manel Martí, tots dos d’ERC, han pogut sortir de l’Ajuntament en llibertat i sense cap imputació aquesta matinada després de 14 hores d’escorcoll. La Guàrdia Civil els va detenir cautelarment aquest dijous en el decurs d’una operació anticorrupció amb què els agents cercaven evidències de vincles entre càrrecs públics i empresaris d’Alcanar que, suposadament, formarien una trama delictiva que hauria comès delictes contra l’administració.

A més de Montserrat i Martí, acompanyats a la sortida del consistori d’aplaudits i crits a favor de la independència, han quedat en llibertat els tres empresaris detinguts que han declarat a la caserna de Sant Carles de la Ràpita, als quals s’atribueixen delictes de falsedat documental, frau i manipulació del preu de concursos públics.

Les sospites de la Justícia se centren en concursos públics d’obres, en concessions de llicències d’obres i en la compravenda d’una finca a Mas d’En Serra.

No és el primer cop que s’escorcolla aquest Ajuntament: fa gairebé un any, la Guàrdia Civil va confiscar documentació municipal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides