La CUP demanarà que també compareguin els fills de Pujol al Parlament

PP i C's desconfien de la comissió que presidirà David Fernàndez per l'entesa entre Govern i CUP pel 9N
David Fernàndez, a la comissió parlamentària
David Fernàndez, a la comissió parlamentària

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) demanarà que compareguin els fills de Jordi Pujol i Soley, i no només l’expresident de la Generalitat, en la comissió d’investigació que, amb data encara per determinar, abordarà l’evasió fiscal confessada el passat mes de juliol.

En declaracions a RAC1, Fernàndez s’ha defensat de les acusacions del PP i Ciutadans, que no volen que aquesta formació se situï al capdavant de la comissió i han deixat caure que el preacord entre la CUP i el Govern d’Artur Mas pot influir negativament en l’aprofundiment de la investigació en seu parlamentària del cas Pujol. Amb relació a la futura nova compareixença de l’exMolt Honorable, Fernàndez ha explicat que volen que els fills també compareguin per aclarir “què han fet en el nom del seu pare”.

Tanmateix, Fernàndez ha retret el PP el fet d’haver presidit la comissió d’investigació sobre caixes mitjançant la qual no es van destapar escàndols que han acabat esclatant posteriorment.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, serà l’encarregada de marcar la data de constitució de la comissió sobre Pujol, proposada per la CUP, ERC i ICV-EUiA. La mateixa comissió haurà de ratificar Fernàndez com a president.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides