Crespo s’asseurà al banc dels acusats pels suposats tractes amb la màfia

El TSJC veu indicis de criminalitat en la relació entre el diputat de CiU i l'empresari rus Petrov
xavier crespo
xavier crespo

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya veu “indicis racionals de criminalitat” en la relació que el diputat de CiU al Parlament, Xavier Crespo, va mantenir amb l’empresari i presumpte membre de la màfia russa, Andrei Petrov, quan era alcalde de Lloret de Mar. El TSJC ha rebutjat els recursos presentats pels dos imputats per suborn i prevaricació.

Ni Crespo, ni qui era el seu regidor d’Urbanisme, Josep Valls (PP), ni l’arquitecta municipal, Pilar Gimeno, ni l’aleshores president del club de hoquei de la ciutat, Joan Perarnau, ni tampoc el presumpte cervell de l’entramat de blanqueig de diners provinents, suposadament, de la màfia russa, Petrov, s’escaparan del procés judicial.

La interlocutòria confirma la imputació un cop acabada la instrucció de la causa. Anticorrupció demana dos anys i sis mesos de presó per a Crespo com a presumpte autor d’un delicte de suborn passiu continuat per acceptar regals de Petrov, a canvi d’afavorir-lo per construir un complex immobiliari i un aparcament. Fiscalia també demana per a ell vuit anys d’inhabilitació per a qualsevol càrrec públic.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari