Com homenatjarà la Policia Felip VI?

Ignacio Cosidó
Ignacio Cosidó

La Direcció General de la Policia aprovarà aquest 15 de juliol que els 4.300 agents que van intervenir en la operació ‘orbe’, que va garantir la proclamació de Felip VI, llueixin a l’uniforme un distintiu en honor al nou monarca.

Tal com reconeix l’esborrany de la resolució que s’aprovarà imminentment, i al qual ha tingut accés VozPopuli, l’objectiu de la distinció és “reconèixer l’especial dedicació, professionalitat i entrega d’aquells que van contribuir directament al desenvolupament del dispositiu”.

La decisió d’Interior arriba quan encara cueja el cost de gairebé 3 milions dels nous galons que duran els agents a l’uniforme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides