Quina és la gran amenaça per als periodistes durant el Mundial?

protesta braasil 2014
protesta braasil 2014

La violència de la Policia. Segons denuncia Abraji, l’Associació Brasilera de Periodisme d’Investigació, 17 informadors han patit agressions des de l’inici de la Copa del Món de futbol, de les quals el 88% les van cometre membres de la Policia Militar del Brasil, i un 46%, s’estima, van ser intencionades.

Des del maig del 2013, denuncia Abraji, 178 professionals de la informació han patit un total de 190 casos de violència o privació de llibertat al Brasil, relacionats principalment amb la cobertura de les reivindicacions socials i les protestes contra la celebració del campionat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides