Colau entra a l’escena política

Planteja una coalició d'esquerres per a les municipals
Sense títol
Sense títol

Tot i haver-ho negat en diverses ocasions, l’exportaveu de la PAH, Ada Colau, entrarà en política. Planteja formar una coalició de forces polítiques d’esquerra per presentar-se a les eleccions municipals que se celebraran l’any vinent, informa l”Ara’. Colau podria encapçalar la llista.

Després que hagi transcendit la notícia a l’opinió pública, l’activista ha comentat a tuiter que “hi ha titulars que reprodueixen vella política i no entenen que la política està canviant, que això no va de personalismes ni pactes de sigles”, ha dit per treure importància a la posició que ocuparà en la llista unitària.

Colau va participar aquest dimarts en un acte prorepublicà al barri barceloní de Sants, juntament amb dirigents de l’esquerra política, sindical i activista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides