Quin famós engarjolat ha fet trampa amb les visites?

del nido
del nido

José María del Nido. L’expresident del Sevilla FC i exadvocat dels alcaldes de Marbella Jesús Gil i Julián Muñoz va ser condemnat a set anys de presó com a culpable de delictes de prevaricació i malversació en la trama de saqueig de diners públics de l’Ajuntament de Marbella coneguda com el cas Minutas.

Institucions Penitenciàries el traslladarà de la presó de Sevilla I a la de Huelva perquè ha incomplert el règim de visites reiteradament. L’esposa de Del Nido ha utilitzat la seva condició de jurista -i, segons muchodeporte.com, s’hauria col·legiat com a advocada- per comunicar-se amb ell sense les restriccions habituals per als familiars, quelcom que també hauria fet el seu fill i advocat José María.

Aquesta conducta, segons les autoritats penitenciàries, constitueix un frau de llei en el règim de visites. Del Nido hauria ignorat advertències expresses prèvies perquè deixés de cometre aquesta vulneració.

Per cert que, aquest mateix divendres, s’ha sabut que Del Nido, que porta entre reixes des del març, ha sol·licitat que l’atenguin els seus metges privats dins la presó en lloc dels professionals del Servei Andalús de Salut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides