El Rei engreixa la llista de la noblesa espanyola

El monarca nomena tres marquesos, un d'ells és Valentí Fuster, i una comtessa
Título de la imagen
Título de la imagen

El cardiòleg Valentí Fuster, el bioquímic Santiago Grisolía, l’empresari David Álvarez i la mestra d’escola del la infanta Cristina i el príncep Felip, Carmen Iglesias, han passat a engreixar la llista de la noblesa espanyola, després d’haver estat nomenats marquesos, els tres primers, i comtessa, l’acadèmica, per ordre del Rei.

Carmen Iglesias, comtessa de Gisbert, recull aquest dimecres la web ‘elboenuestrodecadadia’, ha rebut la distinció per la seva “brillant i intensa tasca acadèmica i docent”. La mestra dels descendents de la reialesa ha estat presidenta d’Unidad Editorial, l’empresa editora de ‘El Mundo’.

David Álvarez, marquès de Crémenes, és president fundador del grup Eulén i propietari de les bodegues Vega Sicilia. El flamant marquès de Grisolía és president del Consell Valencià de la Cultura. I el marquès de Fuster, un dels cardiòlegs més rellevants del món.

Aquests nomenaments s’afegeixen a una llista de 43 que el rei Joan Carles s’ha fet a mida, i que inclou empresaris, alts càrrecs franquistes i celebritats de tota mena.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari