CGT s’enfronta a Unió de Pagesos a Lleida

Segon dia de vaga convocada a Agroxarxa pels anarco-sindicalistes amb un seguiment del 50%
Convocatòria de la vaga a Agroxarxa
Convocatòria de la vaga a Agroxarxa

Agroxarxa, l’empresa de serveis del sindicat Unió de Pagesos que s’encarrega de tramitar les qüestions laborals com impostos, cotitzacions i sol·licitar les subvencions, viu aquest dimecres la seva segona aturada consecutiva de protesta per l‘Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació que implica tota la plantilla, de 176 treballadors.

CGT, el sindicat convocant de la vaga que hauria de durar fins dijous, quantifica el seguiment de l’aturada el primer dia d’entre un 50% i un 65% a Lleida, on es concentra gairebé tota la plantilla. UP el redueix a un 38% i encausa l’ERTO en la caiguda de l’activitat.

L’Expedient és la gota que ha fet vessar el got d’una plantilla que veu com li retallen drets des de fa uns anys. Des de CGT afirmen que l’empresa ha aplicat una reducció salarial lineal del 4,5% al 2012 i del 4,8% al 2013, a més d’haver incomplert els increments salarials durant el període 2008 – 2010 i d’haver acomiadat 12 persones per causes objectives basades en pèrdues econòmiques els dos darrers anys.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari