Tombada l’externalització de la publicitat de TV3

El canvi de plans a la CCMA, un cop dur al Grup Godó
Tv3
Tv3

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha decidit, en una reunió extraordinària celebrada aquest dilluns, renunciar al procediment de licitació per externalitzar el departament comercial. Aquesta externalització promoguda pel president de la CCMA, Brauli Duart, beneficiava el Grup Godó, que havia de rebre la gestió de la publicitat de TV3 i Catalunya Ràdio malgrat ser propietari dels seus principals competidors, 8tv i RAC1.

La pressió dels treballadors de TV3, així doncs, ha rebut la recompensa que buscava, després d’haver defensat i argumentat àmpliament durant mesos l’eficiència del seu departament comercial. La queixa dels treballadors de TV3 exposava que l’externalització promoguda per Duart i la Generalitat no garantia més ingressos i anorreava un bagatge de 30 anys de treball del departament comercial de TV3.

Fa un mes, tanmateix, l’advocat Mateo Seguí havia presentat un escrit a la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè s’investigués aquest procés d’externalització, on plantejava possibles delictes de prevaricació i tràfic d’influències.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari