El tancament de canals de la TDT provocarà pèrdues milionàries

El 6 de maig desapareixen nou canals, i podrien tancar vuit més
'Frame' del vídeo de l'atropellament mortal dels dos canals de Mediaset
'Frame' del vídeo de l'atropellament mortal dels dos canals de Mediaset

El 6 de maig desapareixeran definitivament nou cadenes de TDT que pertanyen a quatre grups de comunicació. El Govern central executa una sentència del Tribunal Suprem que determina que aquests canals són “il·legals” per un defecte de forma. El tancament suposarà la pèrdua de 100 milions d’euros anuals en publicitat, i la reducció considerable de l’oferta televisiva gratuïta.

Atresmedia ha de suprimir tres canals i ha anunciat que seran Nitro, laSexta3 i Xplora. Mediaset, que n’ha d’eliminar dos, perdrà laSiete i Nueve. Net Tv ja ha esborrat de la graella televisiva Intereconomia i MTV. I per part de Unidad Editorial desapareixerà AXN i una cadena de ventes que usava la freqüència deixada per Marca TV.

Aquest tsunami que arrasarà la TDT és fruit d’una demanda interposada per Infraestructuras i Gestión 2002, un grup que va haver de tancar freqüències a Catalunya perquè emetia il·legalment. Aquesta empresa manté un altre litigi obert que podria acabar amb el tancament de vuit canals més de la Televisió Digital.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari