Berlusconi ajudarà la gent gran en lloc d’anar a la presó

Un tribunal italià accepta que faci un dia setmanal de treball social pel cas Mediaset
silvio berlusconi
silvio berlusconi

L’expresident italià Silvio Berlusconi evitarà la presó pel cas Mediaset, l’evasió fiscal i el desviament d’ingressos a comptes fora d’Itàlia relacionats amb la compravenda a preus inflats dels drets d’emissió sobre pel·lícules nord-americanes entre el 1994 i el 1999.

Després d’haver rebut una condemna de quatre anys de presó l’octubre del 2012, el Tribunal de Milà va reduir la pena a només un any de privació de llibertat en virtut de l’anomenada Llei de l’Indult. Ara s’ha confirmat que la pena ha estat commutada per una tasca de serveis socials que Berlusconi efectuarà ajudant en una residència de gent gran un cop per setmana durant un mínim de quatre hores consecutives.

Els advocats de Berlusconi s’han congratulat pel desenllaç del cas Mediaset, perquè, malgrat que no es permet que el seu client surti de la Llombardia (si no rep una autorització especial), podrà viatjar a Roma per continuar amb la seva activitat política.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari