Mà dura contra els assaltants de la Blanquerna

El jutge del cas imputa a quinze dels detinguts per quatre delictes i tres faltes
Una instantània del moment de la irrupció del grup feixista
Una instantània del moment de la irrupció del grup feixista

Quinze dels detinguts per l’assalt a la llibreria Blanquerna durant la passada Diada de 2013 han estat acusats de quatre delictes i tres faltes pel jutge Juan Javier Pérez, encarregat de les investigacions del cas i titular del jutjat número 11 de Madrid. Pérez considera que hi ha indicis suficients per acusar-los de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, danys i amenaces, a més de tres faltes de lesions causades a Christian Menéndez, càmera de TV3, el diputat Josep Sánchez Llibre (CiU) i Josep Maria Bosch, delegat de la Generalitat a Madrid. Per una altra banda CiU, a través del seu advocat Rafel Entrena, acusarà als imputats dels mateixos delictes que el jutge més altres d’ intromissió i contra els drets fonamentals.

De les 19 persones detingudes inicialment quatre han quedat al marge de la investigació, perquè no se’ls va poder identificar en les diferents gravacions de l’assalt. Dos d’ells eren al carrer al moment dels fets i altres dos han negat haver estat dins la llibreria Blanquerna i per tant no varen prendre part en les agressions. El jutge dóna ara al fiscal i a les parts personades deu dies per a què formulin els seus corresponents escrits d’acusació o de sobreseïment del procés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides