Denuncien ús fraudulent del nom Democracia Real Ya!

La plataforma, que es defineix com 'apartidista', recorda que no dóna suport a cap candidatura
15-M
15-M

La Plataforma Democracia Real Ya!, fruit del moviment ciutadà que va consolidar la concentració de protesta del 15-M, ha denunciat l’ús fraudulent de la seva denominació mitjançant la “mal anomenada”, diuen, Associació del mateix nom.

La Plataforma pro mobilització ciutadana anuncia que està lluitant “legalment” perquè l’associació “deixi d’utilitzar fraudulentament” la seva marca. En un comunicat expliquen que el moviment que va néixer com una opció “apartidista i asindical”.

Per això, Democracia Real Ya! vol desmentir que estigui donant suport a cap candidatura electoral, i que l’associació “no està legitimada de cap manera a parlar com ‘una de les forces motores del 15-M'”, perquè, segons expliquen, “són una escissió que es va desmarcar clarament del moviment 15-N tant en ideologia com en pràctiques democràtiques”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides