Col·loquen Trias en substitució de Mas

El president podria preparar el seu relleu si les enquestes continuen ensorrant CiU
L'alcalde Trias
L'alcalde Trias

L’única alternativa que la cúpula de CiU considera per substituir Artur Mas al capdavant de la Generalitat és Xavier Trias, segons el diari Crónica Global, de boca d’un membre del comitè executiu de la federació nacionalista. Segons el digital, “Mas comença a creure que no pot anar a unes plebiscitàries amb el govern actual perquè l’autèntic resultat podria ser que CDC s’hagués de dissoldre”.

Les enquestes que manega Convergència Democràtica, sempre segons les fonts de l’executiva convergent citades pel diari, auguren la pèrdua d’electorat i vot per a CDC i en la darrera executiva es va posar sobre la taula la substitució de Mas al capdavant del partit.

Els successos es dispararien després que el 8 d’abril el Congrés rebutgi la petició del Parlament català perquè li cedeixi les competències a la Generalitat per celebrar referèndums. Si Mas no és clar amb el full de ruta de l’Executiu, el líder republicà, Oriol Junqueras, podria deixar de fer costat al Govern per exercir de cap de l’oposició.

Segons Crónica Global, el president té a les seves mans l’enquesta del CEO referent al primer trimestre del 2014. “Respecte a la caiguda de vot de CiU –cita el diari fons de l’executiva- ha de ser molt desastrosa perquè sinó ja l’haurien donat a conèixer”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides