Qui hi ha al darrere del Grupo Santo Domingo que ha entrat a Colonial?

colonial
colonial

En l’ampliació de capital d’Inmobiliaria Colonial entren els grups de Villar Mir, la família andorrana Mora i la colombiana Santo Domingo. Aquests últims són els hereus de Julio María Santo Domingo, mort el 2011, que va amassar una immensa fortuna a partir del negoci de la cervesa.

Julio María Santo Domingo va tenir tres fills, un de la seva primera esposa, Julio María jr. –mort de càncer el 2009, que era el pare de Tatiana, esposa d’Andrea Casiraghi, hereu de la princesa Carolina de Mònaco–, i dos fills més amb la segona esposa, un dels quals, Alejandro, és l’actual president del Grupo Santo Domingo i qui ha decidit entrar en el capital de Colonial.

El buc insígnia d’aquest grup és Bavaria, un consorci cerveser amb filials a diversos països, i té interessos en el sector immobiliari sud-americà, en l’energètic, en telecomunicacions i en el mediàtic, ja que són els principals accionistes de Caracol Televisión. Alejandro Santo Domingo, de 36 anys, oncle de Tatiana, està considerat el 82è. home més ric del món i el segon de Colòmbia segons la revista Forbes.

Colonial és una empresa immobiliària fundada el 1946 per l’extint Banco Hispano Colonial, que encara conserva la seva seu social a Barcelona i que durant anys va estar controlada per La Caixa, que hi continua com a accionista minoritària (amb un 5%).

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari