Mal rentat de cara a Intereconomía

El canal de la TDT canvia de marca però acumula impagaments
Intereconomia
Intereconomia

IntereconomíaTV desapareix, com a marca. El canal de la Televisió Digital Terrestre serà rebatejat com a Inter Tv. De la mateixa manera que el canvi de marca només consisteix en escurçar l’antic nom, el projecte, que és previst que s’enceti a final d’aquest mes d’octubre, arrencarà sense resoldre alguns antics problemes, com l’impagament de nòmines, segons PRnoticias.

El rellançament de la cadena també comportarà una nova imatge i nous continguts. Es mantenen, però, els dos pilars marca de la casa: ‘El Gato al agua’, de Javier Algarra, y ‘Punto Pelota’, de Josep Pedrerol.

El portal mèdia explica que la idea de la nova empresa, que seguirà en mans de Julio Ariza i Luis Sans, és començar de zero i deixar enrere els deutes que arrossega. La nova cadena estaria oferint contractes d’entre 18.000 i 24.000 euros l’any, tot i que els empleats d’IntereconomíaTV acumulen impagaments salarials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides