La dona de Bárcenas pidola 5.000 euros mensuals al jutge Ruz

Rosalia Iglesias no pot fer front a les seves despeses ordinàries i ha tingut que demanar diners a la seva família

Sense títol
Sense títol

La dona de Luis Bárcenas va presentar el passat 23 de setembre la documentació necessària per justificar les despeses mensuals que el 4 de setembre li van portar a sol·licitar al jutge que li permeti extreure 5.000 euros mensuals dels comptes embargats. Rosalia Iglesias assegura que els seus rebuts d’aigua, llum, seguretat social, telèfon, comunitat de veïns, lísing del cotxe… requereixen d’aquesta quantitat perquè els pugui fer front.

Des de l’embargament dels seus comptes, la luxosa vida de Rosalia Iglesias s’ha vist afectada i ha hagut de demanar ajuda a la seva família, segons el seu advocat, per poder pagar el lísing del seu luxós cotxe, un Land Rover turbo dièsel. Els diners van ser dipositats en metàl·lic per la dona de Bárcenas al banc.

El jutge Ruz ha imposat unes fiances civils a la parella de 42 milions d’euros en el cas de l’extresorer del PP i 6 milions d’euros per a la seva esposa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides