Díaz Ferrán posseeix un castell de 40 milions d’euros

La fortificació, d'interès històric-artístic, forma part de l'important patrimoni immobiliari de l'expresident de la patronal
Sense títol
Sense títol

La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional ha lliurat al jutge de l’Audiència Nacional Eloy Velasco un informe sobre el patrimoni immobiliari de Gerardo Díaz Ferrán, en el qual es recullen propietats per un valor de 88 milions d’euros.

Entre les propietats auditades per la UDEF destaca un Castell qualificat per la Junta de Castilla-la Manxa com bé d’interès històric-artístic. La fortificació es troba dins d’una finca de 1.800 hectàrees valorada en 40 milions d’euros.

A més d’aquesta finca, Díaz Ferrán ha arribat a posseir habitatges a Madrid, Nova York, Menorca, Marbella o Mallorca; gasolineres, places de garatge, locals comercials i solars. Des de l’inici del procés de liquidació de Viajes Marsans, l’expresident de la patronal CEOE va iniciar una sèrie de moviments societaris i patrimonials amb la intenció d’impedir que li fossin arrabassades les seves propietats per impagaments.

Així, Díaz Ferrán va canviar la propietat d’alguns dels immobles, que va posar a nom d’empreses participades pels seus fills o de societats el capital de les quals estava en poder d’altres societats de la seva titularitat.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari